CYBER SEALS

In de digitale wereld kies je voor de Cyber Seals. Omdat wij met onze kennis en expertise jouw online omgeving veiliger maken. Onze ethische hackers vinden zwakke plekken in jouw website of bedrijfssoftware. IT kent voor ons geen geheimen. Wij kraken de codes en lossen onmogelijke puzzels op tot we de kwetsbare plek gevonden hebben en volledige informatie beveiliging gerealiseerd hebben.

Hac•ken (hackte, heeft gehackt)

1. Het vinden van toepassingen die niet door de maker van het middel bedoeld zijn

Ethisch hackers: voor de hackers

Ethische hackers is onze formele benaming. Wij zijn de bleeding edge. Wij puzzelen erop los, kraken zogenaamd onkraakbare codes en weten het vervolgens ook begrijpelijk aan de opdrachtgever uit te leggen, in gewone mensentaal. Want dat wij een grey box pentest uitvoerden en daarmee de mogelijkheid tot defacing ontdekten, daar hebben zij niets aan. Maar met de boodschap dat de developers eens moeten kijken naar de software van HR, kunnen ze wel uit de voeten.

“Bij Cyber Seals ben je onderdeel van een familie, waar ruimte is voor het delen van kennis, samen gave opdrachten uitvoeren en gezelligheid!”

Ethisch hacken: voor bedrijven

Wij snappen best dat deze term wat raar klinkt, toch noemen wij ons met trots ethische hackers. Hacking for good is wat wij doen. Wij doen pas een aanval op jouw bedrijf als jij ons daar toestemming voor geeft. En als wij ons terugtrekken, laten wij een uitgebreid rapport achter en bespreken we uitgebreid wat we hebben gedaan en gezien. Zo haal jij het maximale uit de hack.

100% klanttevredenheid

Altijd up-to-date van nieuwe ontwikkelingen

Maximale online beveiliging

Samen staan we sterk

De Cyber Seals hebben onlangs bij ons een enorm gave cursus gegeven over het vakgebied hacken/ cyber security. Een cursus die niet alleen inzicht gaf in hoe men zich hiertegen kan verweren, maar ook hoe hackers denken/ leven. Het heeft velen van ons tot nieuwe inzichten gebracht, wat deze dag niet alleen als fun bestempelde maar ook als enorm leerzaam.

Ik kan iedereen aanraden deze mannen, met enorm veel kennis, in te huren en te laten vertellen wat cyber security nou echt inhoud!

Randy Daal
Frontmen B.V.

Altijd up-to-date

Of je verplicht bent om een security of vulnerability scan te doen of er zeker van wil zijn dat jouw (nieuwe) website goed beveiligd is tegen aanvallen van cyber criminelen: Cyber Seals B.V. is jouw team aan hackers die daarvoor zorgt. Wij hacken alleen om problemen te signaleren en op te lossen en noemen onszelf daarom ethische hackers. Want wij weten waar de ‘(sl)echte’ hackers toe in staat zijn. Software en IT zijn telkens in beweging. Wij zijn dat ook, waardoor we continue up-to-date blijven. Zo mag jij ervan uitgaan dat geen zwakke plek ons onbekend is.