Vacature Cyber Security Specialist

Wij zoeken:

Gedreven Technische cyber security specialisten die het verschil kunnen maken.

(Network security engineers, SOC/SIEM engineers/analisten, Cloud security engineer, Firewall specialisten, Ethical hackers, etc)

Professionals die het leuk vinden om in een jong bedrijf kansen te pakken en samen met vakgenoten te werken aan prestaties van formaat. Professionals die communicatief sterk zijn, in projecten willen werken bij toonaangevende klanten, deel willen uitmaken van een leuk team van experts, graag kennis delen en beloond willen worden op hun waarde.

Wij zijn:

Wij zijn Hackers. Verdedigers. Techneuten. Informatiebeveiligers. Idealisten. Vernieuwers. Ontzorgers.

Wij begrijpen dat de menselijke kant van ons vak ook erg belangrijk is. Wij werken aan de beveiliging van organisaties, processen en informatie. Onze klanten zijn o.a. het Ministerie van Defensie, Belastingdienst, KvK, Verschillende MBO en HBO instellingen etc,. Wij zijn altijd op zoek naar oplossingen die het best passen bij de klant. Of je nu werkt bij een van onze klanten op locatie of thuis, een baan bij Cyber Seals is uitdagend en bijzonder. Wij zijn op zoek naar kandidaten die een uitdagende functie in de informatiebeveiliging zoeken. Ben je ondernemend, pragmatisch, onderzoekend, meedenkend en toegankelijk, dan zijn we op zoek naar jou!

Jou functie:

Als Technisch cyber security specialist adviseer je onze klanten op het gebied van informatiebeveiliging en help je hen beter te beschermen tegen incidenten. Dit kan zowel op strategisch, tactisch als op operationeel niveau zijn. Je zorgt er voor dat de oplossing toegevoegde waarde biedt voor de klant. Dit doe je op basis van de laatste ontwikkelingen in onze branch. Je bent een uitblinker in ten minste een van de volgende domeinen: Offensive security, Network security, SOC/SIEM, Software Development Security, Privacy of Cloud Security.

Wat verwachten wij van jouw?

HBO/WO werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring in informatiebeveiliging.

Eén of meer van de volgende certificeringen;
OSCP, OSWE, OSCE, CRTP, CISSP, CCSP, CISA, CRISC, CISM, GSEC, CIPP/E, CEH, etc.

Wat bieden we jou?

• Een gezellige en leuke organisatie waar talent, passie, enthousiasme, initiatief tonen en inzet worden beloond

• Een aantrekkelijke winstuitkering

• Innoverende opdrachten en projecten bij toonaangevende opdrachtgevers

• Uitdaging en alle ruimte en middelen om jouw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen

• Samenwerken met slimme en ambitieuze collega’s

• Goede verhouding werk/gezin/reistijd

• Coaching

• Goed salaris

• Vrije keuze lease auto of mobiliteit budget

 

En verder bieden wij een laptop naar keuze, leuke borrels, jaarlijkse vakantie zoals wintersport, meetings en uitstapjes met collega’s.

Cyber Seals heeft ambitieuze plannen en is continu in ontwikkeling. Kennisontwikkeling is bij ons dan ook vanzelfsprekend en daar maken we tijd voor vrij. Wij gaan heel hard groeien en jij dus ook!

Wij maken dan ook graag een afspraak met jou om te praten over de mogelijkheden.

Solliciteren:

Ben je klaar voor deze uitdagende rol en voldoe je aan de eisen? Stuur dan je CV naar jelle@cyberseals.nl We kijken uit naar je sollicitatie!