Over Cyber Seals

De Cyber Seals vormen een groeiende groep professionals met diverse en diepe ervaring op het gebied van cyber security.

Wij leven voor techniek en cybersecurity. Wij verliezen ons het liefst in computersystemen, lossen onmogelijke puzzels op en kraken de codes over jouw systemen. Wij zetten onze kennis in om jullie met alle cybersecurity dreigingen te helpen.

Waarom met ons werken?

Wij zijn een bedrijf met specialisatie in technische cyber security en ethical hacking. Ons team bestaat voor 100% uit ervaren cyber security professionals met de juiste expertise, kennis en mentaliteit om je beveiligingsuitdagingen op te lossen. Wij zijn van de korte lijnen en flexibele aanpak.

Als je contact opneemt, krijg je meteen een van onze professionals aan de lijn. We kijken met je mee welke pentest nodig is voor het beste resultaat. Dit doen we met volle inzet. En we leveren topkwaliteit, want hacken is dat wat we het allerliefste doen.

Werken in cyber security

Technische expertise | Korte lijnen | Toegankelijk en flexibel | Topkwaliteit

Onze hackers zijn als team op elkaar ingespeeld

Persoonlijke touch

Ons contact met jou is persoonlijk. Net zoals we in ons eigen team geen hiërarchie kennen. Hier is iemand geen nummertje of ‘de CEO’, maar gewoon Joost, Sandra of Koen. We zijn toch allemaal gewoon mensen?

Daarom communiceren we ook zo, als gewone mensen. Geen ingewikkelde IT-taal of vakjargon. We zeggen waar het op staat en delen onze bevindingen op een duidelijke manier met je. Daar heb je wat aan!