Security in SDLC

Hoe zorg je ervoor dat je een veilig proces hebt waardoor kwetsbaarheden niet in de door jullie ontwikkelde software terecht komt? Voer al tijdens de ontwikkeling een test uit! Men zegt niet voor niets: voorkomen is beter dan genezen.

Waarom secure development?

Door security bugs vroeg in het proces te vinden en stoppen voorkom je later security incidenten. Hoe vroeger het issue gevonden is, hoe makkelijker en adequater de oplossing kan zijn voor het ontwikkelteam.

Wanneer er tijdens de ontwikkeling genoeg tijd gewijd wordt aan het tegengaan van security bugs, zorgt dit ook voor verhoogde kwaliteit van later pentesten. Pentesters kunnen namelijk niet binnen komen via het ‘laaghangend fruit’ en hebben meer tijd om geavanceerde aanvallen uit te proberen.

Kortom, secure development scheelt geld in het oplossen van security bugs, voorkomt security incidenten, en geeft uw producten een verhoogd security niveau.

Wil je veilig software ontwikkelen?

Er zijn verschillende processen waarmee je security bugs vermijdt al tijdens de ontwikkeling van de software. Wij kijken hierbij naar mens, techniek en proces.

Mens: we leiden ontwikkelaars op via bijvoorbeeld de OWASP top 10. Dit zorgt ervoor dat ze adequatere kennis hebben van de security bugs die geïntroduceerd kunnen worden tijdens ontwikkeling.

Techniek: we gebruiken automatische software zoals SAST, DAST en IAST. Hiermee kunnen we software checken voor kwetsbaarheden tijdens de ontwikkeling. Je vermijdt zo kwetsbaarheden in productie.

Proces: we testen software grondig met processen zoals deployment via vier ogen principe, pentesting voor live gang en secure code reviews.

Spoor de zwaktes in onze systemen op

Onze hackers zijn als team op elkaar ingespeeld.

Waarom Cyber Seals?

Wij zijn een jong en groeiend bedrijf met een specialisatie in technische security en dan vooral ethical hacking. Ons team bestaat voor 100% uit ervaren pentesters met de juiste expertise, kennis en mentaliteit om je beveiligingsuitdagingen op te lossen. Wij zijn van de korte lijnen en flexibele aanpak.

Als je contact opneemt, krijg je meteen een van onze hackers aan de lijn. We kijken met je mee welke pentest nodig is voor het beste resultaat. Dit doen we met volle inzet. En we leveren topkwaliteit, want hacken is dat wat we het allerliefste doen.

Technische expertise | Korte lijnen | Toegankelijk en flexibel | Topkwaliteit

Secure development methodiek

Een standaard die we vaak gebruiken is de OWASP Application Security Verification Standard (ASVS). Dit is een open standaard voor beveiligde softwareontwikkeling. Als het passend is, gebruiken we deze voor het implementeren van secure development. De ASVS heeft drie verschillende niveaus voor de beveiliging van applicaties:

  1. Minimale checks
  2. Beveiliging voor de meeste applicaties
  3. Hoog beveiligde applicaties

We kunnen de security van jullie applicatie omhoog brengen tot het niveau dat voor jullie belangrijk is.

Hier lees je meer over OWASP ASVS.

Hoe wij jullie helpen

We bieden drie verschillende diensten aan binnen security development. Welke past bij jullie?

Security in SDLC: hoe krijg je security in de software development lifecycle? Wat is DAST, SAST, IAST?

Secure development voor DevOps teams: Hoe word je als DevOps team in control van je security? SecDevOps!

Secure code reviews: Wij onderzoeken jullie code voor security problemen of laten je zien hoe je het zelf kunt doen.

Wil je serieus werk maken van secure development? Neem contact op en we kijken met je mee welke aanpak er nodig is in jouw specifieke situatie.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld