Pentesten

Met een penetratietest (pentest) krijg je inzicht in de zwaktes in je website(s), app(s), cloud of infrastructuur.

Onze hackers gebruiken hun expertise om zoveel mogelijk kwetsbaarheden te vinden. Na afloop krijg je een heldere rapportage met een duidelijk stappenplan voor verbetering van je security.

Wat is een pentest?

Bij een pentest gaan ethical hackers op zoek naar kwetsbaarheden en zwakke plekken in de beveiliging van een IT-systeem. Met zo’n pentest heb je als organisatie meteen inzicht in waar het bij jou kan misgaan.

Uiteraard hoort bij een pentest ook dat we aanbevelingen doen om de beveiliging te verbeteren. Zo kun je jullie gevoelige informatie beschermen tegen cyberaanvallen.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met ons team van professionele ethical hackers. Reken maar dat ze staan de popelen om elke zwakte in jullie systeem te ontdekken én om je te adviseren over een oplossing.

Spoor de zwaktes in onze systemen op

Cyberseals hackers

Waarom Cyber Seals?

Wij zijn een jong en groeiend bedrijf met een specialisatie in technische security en dan vooral ethical hacking. Ons team bestaat voor 100% uit ervaren pentesters met de juiste expertise, kennis en mentaliteit om je beveiligingsuitdagingen op te lossen. Wij zijn van de korte lijnen en flexibele aanpak.

Als je contact opneemt, krijg je meteen een van onze hackers aan de lijn. We kijken met je mee welke pentest nodig is voor het beste resultaat. Dit doen we met volle inzet. En we leveren topkwaliteit, want hacken is dat wat we het allerliefste doen.

Technische expertise | Korte lijnen | Toegankelijk en flexibel | Topkwaliteit

Een pentest in 3 stappen

Onze diensten stap 1 icoon geel

Intake

Je spreekt met een van onze hackers. Deze specialist bepaalt samen met jou welk systeem of welke systemen we gaan testen. En we kijken welke test je nodig hebt:

We maken heldere afspraken over de testduur en testperiode. En vanzelfsprekend deel je eerst nog alle informatie die wij nodig hebben over het doelsysteem waar we induiken. Denk aan logingegevens of broncode. Alle gegevens zijn – hoe kan het ook anders – veilig bij ons.

Systeem testen op kwetsbaarheden
Onze diensten stap 2 icoon geel

Test

Onze hacker kan nu aan de slag. Daarvoor onderzoekt hij de technologieën in jullie systemen en bekijkt welke kwetsbaarheden hiervoor relevant zijn.

We gebruiken onze automatische scan software en scripts om informatie te verzamelen en kwetsbaarheden te vinden. Dit gaat automatisch.

Vervolgens gaan we handmatig de diepte in om jullie systemen uit te zoeken. We vinden dan kwetsbaarheden die je met automatische scans niet ontdekt. Zoals bijvoorbeeld configuratiefouten met een security impact. Daarnaast checken we of de fouten die we met de scans hebben gevonden ook echt fouten zijn.

Onze diensten stap 3 icoon geel

Rapportage en oplevering

De hacker die de pentest heeft gedaan, maakt een rapportage van de bevindingen, het risico per bevinding en de aanbevelingen om ze op te lossen.

In een presentatie delen we de rapportage met jullie. Je mag ons het hemd van het lijf vragen. Want we vinden het belangrijk dat je exact begrijpt wat je te doen staat om jullie beveiliging op topniveau te krijgen. Daar doe je het immers voor!

Type pentesten

Lees hier meer over de verschillende pentesten die we doen: