Maatwerk

Wil je een pentest of andere opdracht laten uitvoeren door onze IT security experts? En wijkt jouw vraag af van de standaard? Geen probleem: we zetten samen met jullie een maatwerk test op.

Wat is een pentest?

Bij een pentest gaan ethical hackers op zoek naar kwetsbaarheden en zwakke plekken in de beveiliging van een IT-systeem. Met zo’n pentest heb je als organisatie meteen inzicht in waar het bij jou kan misgaan. Uiteraard hoort bij een pentest ook dat we aanbevelingen doen om de beveiliging te verbeteren. Zo kun je jullie gevoelige informatie beschermen tegen cyberaanvallen.

Lees hier hoe zo’n pentest verloopt in 3 overzichtelijke stappen.

Net een afwijkende vraag? Maatwerk is de oplossing

Heb je een opdracht voor onze ethical hackers en past die opdracht niet in de beschrijvingen die je op onze site hebt gelezen? Soms is maatwerk nodig.

Bijvoorbeeld als we in een pentest moeten ingaan op specifieke zeldzame technologie.

Of als we zien dat het nodig is om een totale scan van beveiligde verbindingen (TLS/SSL) van jullie netwerk te doen.

Net een afwijkende vraag? Maatwerk is de oplossing

Heb je een opdracht voor onze ethical hackers en past die opdracht niet in de beschrijvingen die je op onze site hebt gelezen? Soms is maatwerk nodig. Bijvoorbeeld als we in een pentest moeten ingaan op specifieke zeldzame technologie. Of als we zien dat het nodig is om een totale scan van beveiligde verbindingen (TLS/SSL) van jullie netwerk te doen.

Wij kunnen allerlei opdrachten voor je doen. Je werkt direct samen met onze technische experts en met hun ervaring en expertise bepalen ze samen met jou de scope van de maatwerkopdracht. Neem contact op om verder te praten!