Training

Je kunt natuurlijk kennis inhuren maar hoe mooi is het als je daarnaast ook je eigen kennis vergroot. Schakel ons in voor presentaties, workshops en trainingen over security. Onze ethical hackers praten over niets anders!

Onze expertise

Wil je de kennis van security binnen je organisatie verbeteren? Wij bieden trainingen, presentaties en workshops aan voor onder andere security awareness, security voor applicatieontwikkelaars en security testing voor systeembeheerders. Wij werken constant aan nieuw trainingsmateriaal. Dat betekent dat we dus ook heel makkelijk trainingen, workshops en presentaties op maat kunnen maken voor jullie organisatie.

Presentaties

Laat één van onze hackers bij jullie op de vloer komen om te laten zien hoe hacking te werk gaat!

  • Wat zijn zero-days en waarom is er een markt voor?
  • Hoe werken phishing, ransomware, botnets, en andere security fenomenen?
  • Hoe vind je bedrijfsgeheimen via Google?

Onze hackers laten het je zien. Van het hacken van smart contracts tot hoe je jezelf kunt beveiligen met 2-factorauthenticatie. Wij zorgen voor een leuke en leerzame presentatie over security.

Voorbeelden van presentaties die we kunnen geven:

  • Introductie ethical hacking met overtuigende demo: je kijkt nooit meer hetzelfde naar de strenge regels voor het aanmaken van een wachtwoord.
  • De duistere kant van het internet: ontdek hoe criminelen online te werk gaan.
  • Digitale veiligheid: leer hoe je veilig omgaat met phishing en het internet, inclusief 2fa.

Wil je een van onze hackers bij jullie op de planken zien? Bel ons en laat weten waar we jullie blij mee maken!

Workshop ethisch hacken

Workshops

Meer hands-on leren over hoe hacking echt te werk gaat? We geven ook workshops van een halve tot een hele werkdag. Laat bijvoorbeeld je systeembeheerders leren hoe een hacker een bedrijfsnetwerk kan scannen voor kwetsbare software, kwetsbaarheden kan vinden in Active Directory of NTLM hashes kan stelen over het netwerk. Of laat je developers weten hoe hackers een applicatie kunnen aanvallen met OWASP top 10 kwetsbaarheden, en hoe hier tegen te beschermen.

Een greep uit onze workshops:

Welke bedrijfsgeheimen staan er van jouw organisatie online? Je leert hoe je kwetsbaarheden en geheimen op het internet kunt vinden. Ook te volgen voor mensen zonder technische achtergrond.

In deze workshop voor webontwikkelaars leer je hoe hackers naar websites kijken. Niet functioneel maar met een hacker mindset. We lopen verschillende kwetsbaarheden door uit de OWASP top 10.

Wel eens je sleutel vergeten en voor een dichte voordeur gestaan? In deze workshop ontdek je hoe fysieke sloten eenvoudig gekraakt kunnen worden. Hoe werkt een slot vanbinnen? Waar liggen de kwetsbaarheden? En hoe kun je je tegen aanvallen wapenen?

Klaar voor een workshop voor een specifiek team? Bel ons en we vertellen je alles over ons aanbod. Je krijgt een gedegen advies zodat je precies de workshop krijgt die het grootste effect heeft!

Trainingen

Je kunt ons ook inschakelen voor een trainingen van meerdere dagen. Laat je developers opleiden tot security specialisten om eigenaarschap te nemen over security in een DevOps omgeving. Of leer over de tools en technieken om security op te nemen in de Software Development Lifcycle (SDLC). Andere trainingen zijn ook mogelijk. Kom met ons in contact om direct ideeën te bespreken.

Onze trainingen zijn maatwerk. Neem contact op met ons en vertel waar jullie behoefte aan hebben. We ontwikkelen een training die naadloos aansluit.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld