JOIN US, WE’VE GOT COOKIES

Usermod –a –G “Cyber Seals” `whoami`

Een echte Seal word je niet zomaar. Wij maken blockchain cloud slimmer, bedenken samen manieren om Vim af te sluiten, en zijn overal op voorbereid. Hacken zit ons in het bloed en puzzels oplossen doen wij met de ogen dicht. Weet jij ook hoe je GUIs maakt in Visual Basic, en vertel je mensen graag over de hacker die 4chan heet? Draag jij de juiste hoodie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Een goed en altijd onderhandelbaar contract.
Een concurrerend salaris, een winstuitkering en een laptop naar keuze.
Vrije keuze leaseauto, zoals bijvoorbeeld een Tesla Model 3 of een mobiliteitsbudget
Innoverende projecten bij toonaangevende opdrachtgevers
Onze hackers zijn als team op elkaar ingespeeld.

GEWONE MENSEN MET EEN GROTE PASSIE

Cyber Seals worden gedreven door passie én kennis. Zelfstandig een test van intake tot rapport afronden, daar draai jij je hand niet voor om. Maar we blijven ook gewoon mensen. We zijn een klein, hecht team dat graag samenwerkt. Ieder op een eigen eiland werkend aan een opdracht, daar zijn we niet van. Liever storten we ons samen op een klus. Zwepen we elkaar op met nieuwe ideeën en suggesties. En vieren we de successen uitgebreid met elkaar.

“Bij Cyber Seals delen we een fascinatie voor de inhoud, en zien wij het als onze verantwoordelijkheid om beveiliging voor iedereen hanteerbaar te maken.”

JE BRANDUREN VERDIEND

De ene Seal begon met sloten ‘lockpicken’ met een haarspeld, en ging vanaf zijn tienerjaren software hacken. Een andere zat vaker wél achter zijn computer dan niet, en rondde vanzelfsprekend een IT-opleiding af. Kortom: jouw branduren zijn maximaal. Jij stopt niet totdat je jouw weg naar binnen hebt gevonden. Jij absorbeert nieuwe technieken en onderzoeken als een spons. Cybersecurity is je tweede taal. Dan heb je aan ons een goede gesprekspartner.

Je hebt een passie voor hacken

Je stopt niet voordat je binnen bent

Je hebt jarenlange hack-ervaring

Cyber security is je tweede taal

Onze hackers zijn als team op elkaar ingespeeld

SPECIALISTISCHE KENNIS VS. MENSENTAAL

Black box testen, buffer overflows, reverse shells, defacing: wij hoeven jou niet te vertellen wat we bedoelen. De taal van cybersecurity spreek jij door en door, en je bent als een vis in het water als het aankomt op het onderzoeken van systemen. Je kan meer dan alleen een MSF-module laden, en loopt niet vast als het stukje copy-paste Python niet meteen werkt.

Tegelijkertijd weet jij ook dat onze opdrachtgever niet ingevoerd hoeft te zijn in alle termen. Die wordt niet gelukkig van zaken als ‘key derivation function’ of ’server-side request forgery’. Wel van een duidelijke uitleg over waar zich zwakke plekken bevinden en wat er aan te verbeteren valt. In normale-mensentaal dus. Gelukkig is die vertaalslag voor jou geen enkel probleem.

VRIJHEID EN PASSENDE OPDRACHTEN

Als Seal voer jij korte hackopdrachten uit of zit jij langere tijd bij een bedrijf gestationeerd. Bijvoorbeeld bij een bank of overheidsinstelling. Op de ene klus zit jij drie maanden. De ander duurt soms een jaar. Dan voer je dus niet eenmalig een pentest uit, maar test je continu de cybersecurity van het bedrijf.

Wij bieden je alle vrijheid om te bepalen waar jij graag werkt. En past een opdracht toch niet (meer)? Dan vinden we een andere plaats voor je. Jij geeft zelf aan wat je graag wilt. Zodat je werk als Cyber Seal uitdagend blijft.

Evenementen

Wij Seals zitten niet stil. We spijkeren onze kennis continu bij. We volgen regelmatig met z’n alle cursussen of gaan naar conferenties. De pizzasessies waarin we samen hacks uitvoeren en van elkaar leren zijn een begrip binnen ons team. Net als onze andere gezamenlijke activiteiten. F1-racen, vliegen in een simulator of een tripje naar buitenlandse hackersconferenties: je mag het allemaal verwachten bij Cyber Seals.

Jij staat te trappelen om een Seal te worden. Je onder mede-hackers te bevinden. En dan hebben wij nog niet eens onze arbeidsvoorwaarden aan je vertelt. Want voor Seals wordt uiteraard ook op dat vlak goed gezorgd. Wij vertellen je er alles over.