OVER CYBER SEALS

De Cyber Seals vormen een kleine groep hackers bomvol kennis. Onze passie voor techniek en IT is oneindig. Wij verliezen ons het liefst in computersystemen, lossen onmogelijke puzzels op en kraken de codes over jouw systemen. Wij durven onszelf de bleeding edge in de hackwereld te noemen.

Opgericht in 2019
Cyber Seals staan centraal
Passie voor beveiliging

PERSOONLIJKE TOUCH

Ons contact met de klant is persoonlijk. Net zoals we in ons eigen team geen hiërarchie kennen. Hier is iemand geen nummertje of ‘de CEO’, maar gewoon Joost, Sandra of Koen. We zijn toch allemaal gewoon mensen? Daarom communiceren we ook zo, als gewone mensen. Geen ingewikkelde IT-taal of vakjargon. We zeggen waar het op staat en delen onze bevindingen op een duidelijke manier met je.

SUPERSNELLE HACKERS

Jij wilt niet langer dan nodig in onzekerheid zitten over de vraag of je een zwakke plek in de software hebt. Dat snappen wij. Daarom schakelen we snel. Omdat wij ieders expertise kennen, hebben we snel het juiste team voor de klus gevormd. En met jouw akkoord slaan wij aan het hacken. Geen zorgen, we hacken alleen waar jij ons toestemming voor geeft. Terwijl we jouw software onder de loep nemen, blijft jouw website gewoon intact.

ONZE ETHISCHE HACKERS

De ene collega ontdekte zijn fascinatie voor hacken door op jonge leeftijd sloten met een haarspeld open te maken. Leerde zichzelf alle kneepjes van het vak. De ander behaalde ieder certificaat dat er te behalen valt en puzzelt er het liefst de hele dag op los. Eén ding hebben al onze Seals gemeen: ze stoppen niet totdat ze jouw securityvraagstuk hebben opgelost.